sobre infiltrar idees

Si algun dia t’inspires, tu també pots escriure cartes amb subtils idees subversives, revolucionàries, llibertàries… idees incòmodes que podrien remoure les lleus consciències de les ments benpensants, i enviar-les a mitjans de comunicació no afins, traspassant les hermètiques fronteres del nostre ghetto ideològic anticapitalista. A vegades resulta difícil infiltrar-les als mass media, prova amb la premsa local i comarcal.

Si no et ve l’inspiració, no està de més plagiar, adaptar, traduir, distorsionar… qualsevol carta que trobis aqui i enviar-la o publicar-la arreu on creguis convenient.

Avís legal: Idees infiltrades no pretén ser l’eina definitiva de lluita contra el capital, es conforma sent una altra llastimosa proposta política amb pretensions de conscienciació i transformació social, amb la intenció de ser compatible amb la resta de lluites i de fins i tot intentar recolzar-les, de manera que no seria necessari malgastar temps en la seva desqualificació. Tot i així, siguin benvingudes les crítiques constructives!

Comentaris
  1. capdebolo ha dit:

    M’ha agradat molt la iniciativa. Jo també ho havia intentat (fa temps, i sobre notícies concretes, o campanyes de “cartes al director” amb un mateix missatge, i, tens (teniu) raó, és la premsa comarcal la que “et fa més cas”. Provaré de tornar-hi a la càrrega.
    Volia fer una recomanació. hi ha alguns escrits que surten en la versió original del diari on va ser publicat. Estaria molt bé que en totes fos així, o al menys la referència d’on va ser publicat.
    apa doncs, salut i lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s